Тыкву можно заготовить на зиму в соленом, маринованном и сушеном виде. Солят ее в концентрированном растворе (на 10 кг тыквы берут 2,5-3 кг соли). Половину соли растворяют в горячей воде.
Тыкву ополаскивают, очищают от кожуры и семян вместе с прилегающей мякотью, режут на куски или дольки, плотно укладывают в подготовленную тару и заливают холодным рассолом (он должен полностью покрывать тыкву). Оставшуюся соль насыпают сверху.
Пряности при этом не добавляют. В таком полуфабрикате содержится 13-16% соли, он хорошо хранится в домашних условиях.
Зимой соленую тыкву используют для приготовления маринадов. Перед этим ее в отдельной посуде заливают чистой холодной водой и выдерживают 24-36 часов, сменяя ее 5-6 раз.
Источник: supersadovod.ru
658225 848620I want reading via and I conceive this website got some truly utilitarian stuff on it! . 160568
506517 404993Thank you for every other informative website. Where else could I get that type of info written in such a perfect means? Ive a mission that Im just now operating on, and Ive been at the look out for such info. 160312
326207 802818Woh I like your posts , saved to fav! . 256100
165499 18064Maintain in touch whilst functioning from your own home workplace with out all with the hassle of purchasing or procurment costly office equipment. Debtors are allowed to apply with their a bad credit score background whenever. 310118
322631 532426hey, your internet internet site is excellent. We do appreciate your work 992095
We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
Your website offered us with valuable info to work on. You have done a formidable job and our entire community will be grateful to you.
396817 865563Usually I dont read this kind of stuff, but this was really intriguing! 888260