Температурные показатели подразделяют на два фактора: область роста и оптимальные границы выращивания культуры. Именно в этих пределах лежит удовлетворительная и максимальная продуктивность овощных культур.
Так, самые теплолюбивые культуры (арбуз, дыня) развиваются при +18-35°С, но оптимальный режим для них колеблется от +21 до +29°С.
Баклажан, огурец, перец сладкий, томат, тыква, фасоль хорошо растут при температурах от +12 до +35°С, однако лучшие для них температуры находятся в диапазоне +20-25°С.
Самый большой диапазон области роста имеют такие культуры, как артишок, разные виды лука, капуста китайская, чеснок — от +7 до +30°С при оптимуме +20°С.
Наименьшие значения области роста у бобовых, капусты, моркови, свеклы столовой, петрушки, укропа, а также редиса, редьки, шпината, ревеня (+7-25°С при оптимуме +18°С), однако следует помнить, что последние чувствительны к слабым заморозкам.
433699 138572I was trying to find this. Truly refreshing take on the information. Thanks a lot. 80206
789686 847929Attractive section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I acquire truly enjoyed account your weblog posts. Anyway I will probably be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly. 15473
each time i used to read smaller posts which also clear their motive,
and that is also happening with this article which I am reading at this time.
What’s up, its fastidious paragraph about media print, we all be
familiar with media is a fantastic source of information.
906717 802840Just wanna input on couple of common things, The website layout is perfect, the articles is genuinely great : D. 405427
728512 208553Its difficult to acquire knowledgeable individuals about this subject, and you sound like what happens youre speaking about! Thanks 216656
193446 721935Hello! I could have sworn Ive been to this blog before but after browsing by means of some with the post I realized its new to me. Anyways, Im certainly happy I located it and Ill be book-marking and checking back frequently! 534313