Жареный лилейник

18
300

Жареный лилейник
Действительно, в Китае и Японии цветки лилейника буро-желтого часто употребляют в пищу. Их используют сырыми в салатах и для украшения различных блюд.

Отварные и жареные цветки имеют оригинальный чесночно-луковый вкус.

Молодые, плотные, еще зеленоватые бутоны засаливают как огурцы, на которые они похожи и только по виду, но и по вкусу. В пищу используют уже отцветшие цветки, срывая вечером, когда они закрываются, или на следующий день после цветения.

Их можно заготавливать постепенно, добавляя новую порцию каждый день, потушив ее 3-4 минуты с водой.

Все цветы

Все съедобные цветы

Источник: supersadovod.ru

18 КОММЕНТАРИИ

  1. Pretty section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to
    assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.
    Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you
    access consistently quickly.

  2. 372753 667637The certain New york Diet can be an highly affordable and versatile eating far better tool built for time expecting to loose fat along with naturally maintain a healthful every day life. la weight loss 833937

  3. I would like to thank you for the efforts you have put in penning this blog.
    I really hope to see the same high-grade content from you in the future as well.

    In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my very own blog now 😉

  4. Hi, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious
    if you get a lot of spam responses? If so how do you reduce it, any
    plugin or anything you can recommend? I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much
    appreciated.

  5. 3448 287765Aw, i thought this was an really good post. In thought I would like to invest writing in this way moreover — taking time and actual effort to manufacture a very very good article but exactly what do I say I procrastinate alot and no indicates apparently go completed. 594457

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × два =