Действительно, в Китае и Японии цветки лилейника буро-желтого часто употребляют в пищу. Их используют сырыми в салатах и для украшения различных блюд.
Отварные и жареные цветки имеют оригинальный чесночно-луковый вкус.
Молодые, плотные, еще зеленоватые бутоны засаливают как огурцы, на которые они похожи и только по виду, но и по вкусу. В пищу используют уже отцветшие цветки, срывая вечером, когда они закрываются, или на следующий день после цветения.
Их можно заготавливать постепенно, добавляя новую порцию каждый день, потушив ее 3-4 минуты с водой.
Все цветы
Все съедобные цветы
Источник: supersadovod.ru
Pretty section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to
assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.
Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you
access consistently quickly.
Spot on with this write-up, I absolutely think this amazing site needs a lot more attention.
I’ll probably be back again to see more, thanks for the advice!
774903 899864I believe 1 of your advertisings triggered my internet browser to resize, you could well want to put that on your blacklist. 233114
Hello, Neat post. There’s a problem along with
your website in internet explorer, may test this? IE still
is the marketplace chief and a big part of people will miss your fantastic writing because of this problem.
Excellent post. I used to be checking constantly
this weblog and I’m inspired! Extremely helpful info specially the ultimate phase :
) I handle such info much. I used to be looking for this certain info for a long time.
Thanks and best of luck.
Great post. I used to be checking continuously this weblog and I’m impressed!
Very helpful info particularly the closing section 🙂 I deal with such info much.
I used to be looking for this particular info for a very lengthy
time. Thank you and best of luck.