Имеретинский шафран в кулинарии

14
230

Имеретинский шафран в кулинарии
В наземной части цветущих бархатцев содержится много витаминов и эфирное масло, которое имеет цветочно-пряный, с фруктовыми тонами, запах. Соцветия применяют как богатую витаминами пряность, заменяющую шафран. В кулинарии они известны как имеретинский шафран. Попробуйте при консервировании овощей положить в банку 1-2 небольших соцветия. Высушенные цветки также можно использовать в соленьях и маринадах. Бархатцы — прекрасный пищевой краситель. Лепестки цветков легко окрасят в красивый желтый цвет различные кулинарные изделия — выпечку, плов, соус, суп.

Источник: supersadovod.ru

14 КОММЕНТАРИИ

  1. 207713 23833Hey, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, wonderful blog! 959692

  2. I’m no longer certain where you are getting your information, but great topic. I needs to spend a while finding out more or understanding more. Thank you for great info I used to be looking for this info for my mission.

  3. Whats Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely useful and it has aided me out loads. I hope to give a contribution & assist other customers like its helped me. Great job.

  4. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

  5. 31836 47855Normally I do not learn post on blogs, nonetheless I would like to say that this write-up very pressured me to look at and do so! Your writing style has been surprised me. Thank you, quite fantastic post. 221278

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here

тринадцать − десять =