Для сохранения аромата сухие листья рекомендуется растирать в порошок и хранить в герметично закрытой посуде. Свежую зелень добавляют в блюдо непосредственно перед подачей на стол, сухую — за 1-2 минуты до готовности.
Источник: supersadovod.ru
Для сохранения аромата сухие листья рекомендуется растирать в порошок и хранить в герметично закрытой посуде. Свежую зелень добавляют в блюдо непосредственно перед подачей на стол, сухую — за 1-2 минуты до готовности.
For most up-to-date news you have to pay a visit world
wide web and on the web I found this website as a most excellent website for newest updates.
Please let me know if you’re looking for a article writer
for your site. You have some really good posts and I think I
would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely
love to write some articles for your blog in exchange for
a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested.
Regards!
Hello, i think that i saw you visited my site thus i came to “return the
favor”.I’m trying to find things to enhance my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!